Sfeer Proeven

Instagram post 18009835453791428
Zóveel toffe illustraties en prints van diverse makers te zien zondag 24 september! 
Zo ook deze linocut van @studionulzet, uit de reeks 'Cut beesten'. Drie verschillende lino uitsnedes waaruit 24 soorten fantastische fantasiebeesten ontstaan. 😍
Tipje van de makers sluier! Nijmeegs meest ondeugende konijn @fuuki.nl is een nogal bezige bij maar zondag 24 september gelukkig ook in veelvoud van maat 98-104 t/m XXL te vinden op het Waalplein tijdens NYMA makersmarkt! 

***
Let op, er wordt hard gewerkt aan het NYMA terrein. Te voet en per fiets is @nyma_makersplaats via de Winselingseweg bereikbaar. Met de auto beter navigeren naar Latensteinseweg en aldaar (gratis) parkeren aan op de diverse parkeerplekken.
Blij dat het weer bijna zover is! 
Op zondag 24 september in en rondom @nyma_makersplaats opnieuw een breed palet aan creatieve makers, ambachtslieden en vakvrouwen en hun mooie producten.

Kom kijken, kopen en zelf maken! 

Ontwerp: @studiohartebeest
Wij zijn er bijna klaar voor! Nog maar één nachtje slapen en dan vult @nyma_makersplaats zich met héél veel moois en lekkers. Er ligt hier zelfs al sneeuw én het is behoorlijk fris... prima kerstsfeertje hoor! 

En geen zorgen. Warm je tussen het shoppen en maken met vega(n) snert, gluhwein, lekkere koffie of warme choco op het gezellige binnenterras. Er is daar nog veel meer lokaal lekkers. Zien we elkaar morgen tussen 11.00 en 17.00 op Winselingseweg 16?

Betaal vrijwillig entree in ruil voor een lootje, waarmee je het eerstvolgende hele uur kans maakt op toffe producten van makers uit de regio! Een ludiek experiment om te onderzoeken of het NYMA makersmarkt helpt voortbestaan in 2023.
Koop zondag a.s. @bep_magazine #2 vol inspirerende Nijmeegse vrouwen op de NYMA makersmarkt en krijg een wenskaart met gedicht over Nijmegen cadeau!
Met een gezellig kerstsausje dus! 
Ruim 50 smaakmakers, vakvrouwen, ambachtsmannen en kunstenaars uit regio Nijmegen presenteren en verkopen zondag 11 december hun handgemaakte werk bij @nyma_makersplaats aan de Winselingseweg 16. 

Van product- en interieurdesign tot keramiek, fotografie tot grafisch ontwerp en van mode & accessoires tot food. Een uitgelezen kans om voor originele en lokale kerstcadeaus op pad te gaan!