Selecteer een pagina

Sfeer Proeven

@nyma_nijmegen bruist zondag 15 mei!

Niet alleen creatieve makers in vele maten en soorten, óók verschillende NYMA ondernemers zijn tijdens de NYMA makersmarkt van de partij!
@strandbarstek opent haar gezellige terras aan de Waal, skatepark @waalhalla organiseert een skimboard jam en graffiti workshops en @vasimcircusspace begeleidt toffe circusactiviteiten. Bij @nyma_outdoor_gym kun je die dag (ook met kinderen) lekker buitenspelen en trainen. Benieuwd naar alle plannen en ontwikkelingen van @nyma_makersplaats ... Sluit dan ’s middags aan bij een rondleiding over de bouwplaats met één van de bevlogen initiatiefnemers.

Komt dat zien!

Foto: @duncandefey
Over precies één maand is het eindelijk weer zover. NYMA makersmarkt op het Waalplein op @nyma_nijmegen. 

We hebben er zin in, de marktkramen zijn gevuld met super toffe makers uit de buurt. Snel meer over het programma. 
Voor nu een heerlijk laaang weekend allemaal en tot 15 mei. Komt dat zien en zegt het voort!
Hier is het zondag 15 mei tussen 11u en 17u dus te doen! 
Op de @nyma_nijmegen - dat volop in ontwikkeling is en in de steigers staat - vind je die dag marktkramen vol moois van regionale makers, lekker lokaal eten, het terras van @strandbarstek, een gezellig deuntje, (kinder)workshops en demonstraties van diverse ambachten... Allemaal tussen Waal en watertoren. 💛

We laten snel meer zien van de makers die van de partij zijn die dag! Weet jij al met wie je langskomt?
Deze stralende dag is hét moment om de volgende (lente)editie van NYMA makersmarkt aan te kondigen dachten wij zo. 

Zondag 15 mei is makend Nijmegen en omstreken weer present hoor! Nieuwe plek dit keer, op het Waalplein van @nyma_nijmegen. Tussen @strandbarstek en @nyma_makersplaats in. Iets om naar uit te kijken! 

Makers uit de regio 025 kunnen zich nog aanmelden. Link in bio.
Mocht je nou vette spijt hebben dat je afgelopen zondag iets tofs hebt laten liggen en wil je het graag voor Sint of Kerst in huis hebben? Contact ons dan even, we brengen je graag in contact met betreffende maker. Fijn weekend!

📷@huwae.fotografie