Selecteer een pagina

Sfeer Proeven

Wij zijn er bijna klaar voor! Nog maar één nachtje slapen en dan vult @nyma_makersplaats zich met héél veel moois en lekkers. Er ligt hier zelfs al sneeuw én het is behoorlijk fris... prima kerstsfeertje hoor! 

En geen zorgen. Warm je tussen het shoppen en maken met vega(n) snert, gluhwein, lekkere koffie of warme choco op het gezellige binnenterras. Er is daar nog veel meer lokaal lekkers. Zien we elkaar morgen tussen 11.00 en 17.00 op Winselingseweg 16?

Betaal vrijwillig entree in ruil voor een lootje, waarmee je het eerstvolgende hele uur kans maakt op toffe producten van makers uit de regio! Een ludiek experiment om te onderzoeken of het NYMA makersmarkt helpt voortbestaan in 2023.
Koop zondag a.s. @bep_magazine #2 vol inspirerende Nijmeegse vrouwen op de NYMA makersmarkt en krijg een wenskaart met gedicht over Nijmegen cadeau!
Met een gezellig kerstsausje dus! 
Ruim 50 smaakmakers, vakvrouwen, ambachtsmannen en kunstenaars uit regio Nijmegen presenteren en verkopen zondag 11 december hun handgemaakte werk bij @nyma_makersplaats aan de Winselingseweg 16. 

Van product- en interieurdesign tot keramiek, fotografie tot grafisch ontwerp en van mode & accessoires tot food. Een uitgelezen kans om voor originele en lokale kerstcadeaus op pad te gaan!
Ooit als Katjelam begonnen in @de_smeltkroes en na mooie jaren op het @honigcomplex, brouwt @nevelwildales haar winnende wilde bieren sinds dit jaar in Nijmegen-Noord. 

Héél gezellig en lekker dat we ze zondag 11 december opnieuw bij ons in @nyma_makersplaats zien. 
En speciaal voor de feestdagen brengen ze nieuwe bieren mee. Kom proeven en (kerst)inkopen inslaan!
Joehoe over precies 3 weken is het alweer NYMA makersmarkt. Dit keer met een kerstsausje! 
Binnenkort meer over het programma... het wordt te gek!
Zondag is in zicht! De grote, nu nog lege hal van @nyma_makersplaats vult zich die dag met inspirerende, bevlogen ambachtslieden en vakvrouwen met hun zelfgemaakte producten uit alle hoeken. Kom kijken, kopen, spelen, ideeën opdoen en proeven! 

De buren van @theatergroep_gras en @waalhalla geven buiten toffe theater- en graffitiworkshops en skateclinics. @vasimcircusspace, @circus.waaghals en @fabriekfysiek gieten een circussaus over het geheel. En @strandstoelxxl staat klaar voor wie wil chillen of ravotten. 

Voor veel te lekkers schuif je aan op het gezellige terras bij @wereldkoks_nijmegen, @paindusouterrain, @veel_soeps @cheffis_pastries, @hetlenteuitje, @sushivankai en @basictheoryferments.

Zien we je zondag bij @nyma_makersplaats?
This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.