Selecteer een pagina

Sfeer Proeven

Een maand geleden alweer dat we met de zon op ons bol op het Waalplein stonden tussen zoveel mooie, duurzame, inspirerende makers de initiatieven uit de buurt. Over 3 maanden weer! Wat zou jij volgende keer graag (nog meer) willen zien of doen?
Wij hebben de smaak te pakken, de volgende NYMA makersmarkt staat alweer in de steigers! Noteer zondag 25 september vast in je agenda en zegt het voort...

Makers die mee willen doen kunnen zich aanmelden via de website.
@nyma_nijmegen bruist zondag 15 mei!

Niet alleen creatieve makers in vele maten en soorten, óók verschillende NYMA ondernemers zijn tijdens de NYMA makersmarkt van de partij!
@strandbarstek opent haar gezellige terras aan de Waal, skatepark @waalhalla organiseert een skimboard jam en graffiti workshops en @vasimcircusspace begeleidt toffe circusactiviteiten. Bij @nyma_outdoor_gym kun je die dag (ook met kinderen) lekker buitenspelen en trainen. Benieuwd naar alle plannen en ontwikkelingen van @nyma_makersplaats ... Sluit dan ’s middags aan bij een rondleiding over de bouwplaats met één van de bevlogen initiatiefnemers.

Komt dat zien!

Foto: @duncandefey
Over precies één maand is het eindelijk weer zover. NYMA makersmarkt op het Waalplein op @nyma_nijmegen. 

We hebben er zin in, de marktkramen zijn gevuld met super toffe makers uit de buurt. Snel meer over het programma. 
Voor nu een heerlijk laaang weekend allemaal en tot 15 mei. Komt dat zien en zegt het voort!
Hier is het zondag 15 mei tussen 11u en 17u dus te doen! 
Op de @nyma_nijmegen - dat volop in ontwikkeling is en in de steigers staat - vind je die dag marktkramen vol moois van regionale makers, lekker lokaal eten, het terras van @strandbarstek, een gezellig deuntje, (kinder)workshops en demonstraties van diverse ambachten... Allemaal tussen Waal en watertoren. 💛

We laten snel meer zien van de makers die van de partij zijn die dag! Weet jij al met wie je langskomt?