Selecteer een pagina

Sfeer Proeven

Met een gezellig kerstsausje dus! 
Ruim 50 smaakmakers, vakvrouwen, ambachtsmannen en kunstenaars uit regio Nijmegen presenteren en verkopen zondag 11 december hun handgemaakte werk bij @nyma_makersplaats aan de Winselingseweg 16. 

Van product- en interieurdesign tot keramiek, fotografie tot grafisch ontwerp en van mode & accessoires tot food. Een uitgelezen kans om voor originele en lokale kerstcadeaus op pad te gaan!
Ooit als Katjelam begonnen in @de_smeltkroes en na mooie jaren op het @honigcomplex, brouwt @nevelwildales haar winnende wilde bieren sinds dit jaar in Nijmegen-Noord. 

Héél gezellig en lekker dat we ze zondag 11 december opnieuw bij ons in @nyma_makersplaats zien. 
En speciaal voor de feestdagen brengen ze nieuwe bieren mee. Kom proeven en (kerst)inkopen inslaan!
Joehoe over precies 3 weken is het alweer NYMA makersmarkt. Dit keer met een kerstsausje! 
Binnenkort meer over het programma... het wordt te gek!
Zondag is in zicht! De grote, nu nog lege hal van @nyma_makersplaats vult zich die dag met inspirerende, bevlogen ambachtslieden en vakvrouwen met hun zelfgemaakte producten uit alle hoeken. Kom kijken, kopen, spelen, ideeën opdoen en proeven! 

De buren van @theatergroep_gras en @waalhalla geven buiten toffe theater- en graffitiworkshops en skateclinics. @vasimcircusspace, @circus.waaghals en @fabriekfysiek gieten een circussaus over het geheel. En @strandstoelxxl staat klaar voor wie wil chillen of ravotten. 

Voor veel te lekkers schuif je aan op het gezellige terras bij @wereldkoks_nijmegen, @paindusouterrain, @veel_soeps @cheffis_pastries, @hetlenteuitje, @sushivankai en @basictheoryferments.

Zien we je zondag bij @nyma_makersplaats?
Mócht de zon over 6 weken nou iets minder enthousiast zijn...NYMA makersmarkt vindt 25 september plaats bij @nyma_makersplaats binnen. En daar hébben we een partij zin in! Heb je die nieuwe gevel van glas al gezien? 🤩

Hoewel nog volop in ontwikkeling, dit bijzondere gebouw is tegen die tijd wind- en waterdicht, nagenoeg leeg en daarmee het perfecte decor om toffe makers te etaleren!

Weer of geen weer dus, op zondag 25 september gaat NYMA makersmarkt los. Met ambacht & design, een gezellig binnen terras en veel te zien en doen. Óók voor de kleintjes. Kom je kijken, kopen, proeven en zelf maken?

📷 @duncandefey
Een maand geleden alweer dat we met de zon op ons bol op het Waalplein stonden tussen zoveel mooie, duurzame, inspirerende makers de initiatieven uit de buurt. Over 3 maanden weer! Wat zou jij volgende keer graag (nog meer) willen zien of doen?