Selecteer een pagina

Sfeer Proeven

M贸cht de zon over 6 weken nou iets minder enthousiast zijn...NYMA makersmarkt vindt 25 september plaats bij @nyma_makersplaats binnen. En daar h茅bben we een partij zin in! Heb je die nieuwe gevel van glas al gezien? 馃ぉ

Hoewel nog volop in ontwikkeling, dit bijzondere gebouw is tegen die tijd wind- en waterdicht, nagenoeg leeg en daarmee het perfecte decor om toffe makers te etaleren!

Weer of geen weer dus, op zondag 25 september gaat NYMA makersmarkt los. Met ambacht & design, een gezellig binnen terras en veel te zien en doen. 脫贸k voor de kleintjes. Kom je kijken, kopen, proeven en zelf maken?

馃摲 @duncandefey
Een maand geleden alweer dat we met de zon op ons bol op het Waalplein stonden tussen zoveel mooie, duurzame, inspirerende makers de initiatieven uit de buurt. Over 3 maanden weer! Wat zou jij volgende keer graag (nog meer) willen zien of doen?
Wij hebben de smaak te pakken, de volgende NYMA makersmarkt staat alweer in de steigers! Noteer zondag 25 september vast in je agenda en zegt het voort...

Makers die mee willen doen kunnen zich aanmelden via de website.
@nyma_nijmegen bruist zondag 15 mei!

Niet alleen creatieve makers in vele maten en soorten, 贸贸k verschillende NYMA ondernemers zijn tijdens de NYMA makersmarkt van de partij!
@strandbarstek opent haar gezellige terras aan de Waal, skatepark @waalhalla organiseert een skimboard jam en graffiti workshops en @vasimcircusspace begeleidt toffe circusactiviteiten. Bij @nyma_outdoor_gym kun je die dag (ook met kinderen) lekker buitenspelen en trainen. Benieuwd naar alle plannen en ontwikkelingen van @nyma_makersplaats ... Sluit dan 鈥檚 middags aan bij een rondleiding over de bouwplaats met 茅茅n van de bevlogen initiatiefnemers.

Komt dat zien!

Foto: @duncandefey
Over precies 茅茅n maand is het eindelijk weer zover. NYMA makersmarkt op het Waalplein op @nyma_nijmegen. 

We hebben er zin in, de marktkramen zijn gevuld met super toffe makers uit de buurt. Snel meer over het programma. 
Voor nu een heerlijk laaang weekend allemaal en tot 15 mei. Komt dat zien en zegt het voort!