Ben jij een creatieve maker uit de regio Nijmegen en heb je interesse om op de NYMA makersmarkt te staan? Lees eerst onze selectiecriteria en algemene voorwaarden en meld je aan voor de komende editie(s)!

Selectiecriteria

maakaspect

Met de NYMA makersmarkt willen we de creatieve maakindustrie van regio Nijmegen bundelen en presenteren. Voorwaarde is dus dat producten handgemaakt ofwel ontworpen zijn door de maker/oprichter van het merk, werkzaam in de regio Nijmegen. Fabrieksmatig geproduceerde producten zijn bij ons niet aan het juiste adres.

 

representatie

We geven voorrang aan makers die zelf hun producten vertegenwoordigen. Mocht dit niet mogelijk zijn neem dan even contact met ons op.

Omdat we veel waarde hechten aan kwaliteit en variatie kan het zijn dat bij een grote hoeveelheid aanmeldingen geen ruimte meer is voor een bepaalde discipline.

 

duurzaamheid

We hechten waarde aan duurzaam ondernemen. Dit is geen vereiste, wel een pré en bij een grote hoeveelheid aanmeldingen kan dit doorslaggevend zijn.

Deelname

Deelname aan de NYMA makersmarkt kost € 100,- (exclusief btw) per maker/merk. Je kunt dan gebruik maken van een marktkraam. (3 meter breed en 1.10 meter diep. Indien nodig met stroom)
Een kraam op eigen initiatief delen met een andere maker is mogelijk. De kosten per maker/merk blijven in dat geval gelijk en beiden melden zich aan via onderstaand formulier.

Heb je een toffe workshop of programma te bieden? We kijken graag of we plek voor je hebben! Geef in je aanmelding een duidelijke omschrijving van je plannen.

Algemene voorwaarden

Aanmeldformulier

  contact/factuurgegevens


  online/socialgegevens


  wil je gebruik maken van een marktkraam?


  heb je stroom nodig?


  voor welke markt wil je je aanmelden (er komen steeds weer nieuwe data bij)


  wat voor producten / workshops / programma wil je aanbieden?