Bezoekersinfo

Ben je van plan langs te komen de eerstvolgende editie? Gezellig! Het barst hier van de inspirerende makers, van NYMA makersplaats en daarbuiten. Er is dus veel te zien, te koop, te horen, doen en proeven. Ook voor kinderen.
Volg @nyma.makersmarkt op Instagram en Facebook om wat tipjes van de sluier op te vangen van het komende programma.

locatie

NYMA makersmarkt vindt plaats in en rondom NYMA makersplaats aan de Winselingseweg 16 in Nijmegen, onderdeel van het dynamische NYMA-terrein dat momenteel nog in ontwikkeling is.

Ingang is via de zuidgevel en noordgevel, aan de lange zijden van het gebouw.

parkeren

Parkeer je fiets in daarvoor bestemde fietsenstallingen aan de oostzijde (onder de brug) of aan de westzijde van NYMA makersplaats. De entree bevindt zich aan de westzijde.

Vanaf CS Nijmegen loop je in een half uur (2,5 km) naar NYMA makersplaats. Neem je bus 85 richting Druten dan snoep je daar de helft vanaf. Vanaf bushalte Merwedestraat is het nog 15 minuten lopen.

Kom je met de auto? Er is gratis parkeerruimte aan de westzijde van het terrein.

 

entree

We vragen € 2,00 entree per persoon. Niet aan kinderen tot 16 jaar.
Dit helpt het voortbestaan van NYMA makersmarkt, wat een non-profit evenement is. In ruil hiervoor krijg je een lootje en maak je kans op een tof handgemaakt product van een Nijmeegse maker.

 

toegankelijkheid

NYMA makersplaats is nog volop in ontwikkeling en dit gebeurt in fases. Hoewel het terrein buiten en de begane grond inmiddels goed toegankelijk zijn voor rolstoel en kinderwagen, geldt dat helaas nog niet voor de eerste verdieping. Deze is enkel per trap te bereiken.
Dit gaat in de toekomst, eenmaal af, anders zijn.


contact

Heb je een vraag? Stel deze dan via info@nymamakersmarkt.nl.